Bloggaaja esittäytyy

16.4.2014

Nimeni on Mikko Suominen. Asun Raisiossa vaimoni ja kahden kolmen lapseni kanssa. Työskentelen Interaction Designerina Ambientiassa, jossa suunnittelen ja toteutan asiakkaille siistejä verkkosivustoja.

Tämä on minun oma sivustoni, joka pyörii valokuvausharrastukseni ympärillä. Vaikka valokuvaus onkin pääasiassa harrastus, teen välillä tilauksesta kuvauskeikkoja, esimerkiksi hääkuvauksia tai lapsikuvauksia.

Tärkeintä ihmisten kuvaamisessa ei ole mielestäni se, miten valot on asetettu tai kuinka pitkää suljinaikaa on käytetty. Toki tekniset asiat pitää olla kunnossa, mutta pääosassa ihmistä kuvatessa on aina kuvattavan tunne ja se miltä tämä näyttää juuri sillä sekunnin sadasosalla kun suljinta on painettu. Ehkä kirjoitan ihmisten ohjaamisesta vielä blogikirjoituksen jos toisenkin.

Yksi syy blogin aloittamiseen oli saada lisää potkua kuvausharrastukselle. Toinen syy oli se, että pääsin suunnittelemaan itselleni tätä sivustoa, jonka parissa onkin ollut hauska puuhailla ja opetella itselleni uutta tekniikkaa WordPressin kanssa. Olen kiinnittänyt blogissa huomiota siihen, että se toimisi mahdollisimman hyvin myös mobiililaitteilla. Jos sinulla on antaa blogistani palautetta, sen käyttökokemuksesta tai muusta toiminnasta, voit jättää kommentin joko näiden blogikirjoitussivujen loppuun tai sitten yhteydenottolomakkeella.

Jos haluat saada blogikirjoitukset RSS-feedinä, käy nappaamassa linkki täältä.